9ο Συμπόσιο Ιατρικής Αριστείας – Καινοτομίας & Τουρισμού Υγείας

MEDICAL AWARDS

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια στον χώρο του ιατρικού marketing οιMedProfessionals Communication Group πραγματοποίησαν  το  9ο Συμπόσιο Ιατρικής Αριστείας-Καινοτομίας & Τουρισμού Υγείας, στο ξενοδοχείο Titania.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προβολή του βιντεοσκοπημένου μηνύματος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη την κυρία Χόβρη για την επίμονη προσπάθειά της όλα αυτά τα χρόνια για τον Ιατρικό Τουρισμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο τ. Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, είπε ότι ανοίγεται μεγάλος κόσμος μπροστά μας με τον ιατρικό τουρισμό και ανέφερε πως μπορούμε να συνδέσουμε τον τουρισμό με τον ιατρικό κόσμο μέσω συνεργασίας με ασφαλιστικές εταιρείες. Ακολούθησε η Βράβευση της τ. Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κας. Νίκης Κεραμέως για την πλούσια κοινωνική της δράση. Ο τ. Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης στον χαιρετισμό ανέφερε ότι ο Ιατρικός Τουρισμός στην Ελλάδα αναπτύσσεται και από τις δύο πλευρές. Και από την πλευρά της Υγείας και από την πλευρά του Τουρισμού.

Ο Πολιτειακός Γερουσιαστής του Rhode Island & Πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού κ. Ραπτάκης Λεωνίδας μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να χτίσουμε γέφυρες ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με όσο περισσότερους τρόπους γίνεται, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουμε όλοι μαζί για να προοδεύουν και οι δύο χώρες.

Κατά την διάρκεια του Συμποσίου πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις.

Ο Πρόεδρος του ομίλου μας  PAN Health Group κ. Πανούρης Σταύρος βραβεύτηκε για την Καινοτομία και την Πρωτοπορία του.

Την εκδήλωση των Medical Awards παρουσίασε εξαιρετικά η Δημοσιογράφος και τ. Βουλευτής, κα. Τάνια Ιακωβίδου.