ΟΜΙΛΟΣ

Ο Όμιλος Pan Health Group με παράδοση στον χώρο της υγείας του νεφρού διαχειρίζεται ένα μεγάλο δίκτυο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Με συνεχή ανάπτυξη στον κλάδο της αιμοκάθαρσης, αυτή τη στιγμή απαριθμεί δύο κλινικές αιμοκάθαρσης στην Αττική, το Αθηναϊκό Κέντρο Νεφρού και το Νεφρολογικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου (ΝΕΚΑΔ), άλλες 3  κλινικές στην επικράτεια, την ΙΚΑΝ στο Ναύπλιο (Ιδιωτική Κλινική Αιμοκάθαρσης Ναυπλίου) και την ΝΕΚΑΣ στην Σπάρτη (Νεφρολογικό Κέντρο Αιμοκάθαρσης Σπάρτης) και την ΝΕΚΑΛ στην Λαμία (Νεφρολογικό Κέντρο Λαμίας).

Η παρουσία στην  Αττική είναι εξίσου ισχυρή με μια Γενική Κλινική την IASYS CLINIC στην περιοχή του Βύρωνα η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη μονάδα υγείας με πλήρως οργανωμένα εξωτερικά ιατρεία, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις, διαθέτοντας επίσης μονάδα εντατικής θεραπείας, πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες, μονάδα τεχνητού νεφρού και υπηρεσίες νοσηλείας.

Στην περιοχή του Κολωνακίου λειτουργεί το σύγχρονο και καινοτόμο πολυιατρείο IASYS με τις παρακάτω τμήματα: Καρδιολογικό, Ορθοπεδικό, Γυναικολογικό και Ενδοκρινολογικό.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας με γνώμονα την ασφάλεια του ασθενή. Συνεπώς συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι έμπειρο και ο ιατροτεχνολογικός μας εξοπλισμό, ανανεώνεται συνεχώς με νέα μηχανήματα.