ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

Το γυναικολογικό ιατρείο του IASYS διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό προσφέροντας στην γυναίκα ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου δίνοντας της λύση σε οποιοδήποτε γυναικολογικό πρόβλημα. 

Πραγματοποιούμε γυναικολογικές εξετάσεις όπως θα βρείτε παρακάτω αναλυτικά και συνταγογράφηση.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 
TEST PAP

Το τεστ Παπανικολάου είναι από τις πιο σημαντικές εξετάσεις για τη γυναίκα και μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή της, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε χρόνο.

Το κόστος ανέρχεται στα 30€.

THIN PREP

Tο Thin Prep Pap Test είναι η πρώτη πραγματική βελτίωση του κλασσικού Test Pap (Τεστ Παπανικολάου) από την πρωτοεμφάνιση του πριν από 50 χρόνια.

Η εξέταση αυτή περιλαμβάνεται και στον πλήρη γυναικολογικό έλεγχο.

 ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ

Κολπικός υπέρηχος είναι το υπερηχογράφημα που εκτελείται μέσου μιας κεφαλής υπέρηχων που τοποθετείται στον κόλπο. Χρησιμοποιείται για να δει ο γιατρός τα αναπαραγωγικά σας όργανα, συμπεριλαμβανομένων της μήτρας, των ωοθηκών και του τραχήλου.

Το κόστος της εξέτασης ανέρχεται στα 40€.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ

Η καλλιέργεια κολπικού υγρού, η μικροβιολογική εξέταση δηλαδή του επιχρίσματος που λαμβάνεται από τον κόλπο και τον τράχηλο της μήτρας είναι μια γρήγορη, απλή, αλλά αναντικατάστατη εξέταση για τη διάγνωση μικροβιακής λοίμωξης της γεννητικής περιοχής καθώς απομονώνει και ταυτοποιεί τους υπεύθυνους μικροοργανισμούς.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ 50€

 

Αν η λήψη γίνει από γυναικολόγο και όχι από εξειδικευμένη μαία υπάρχει επιπλέον κόστος 25€.

ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ο έλεγχος για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου (είτε με τη διενέργεια του τεστ Παπανικολάου είτε με τον έλεγχο ανίχνευσης του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων – HPV) είναι πολύ σημαντικός για τη διατήρηση της υγείας της κάθε γυναίκας. Εάν τα αποτελέσματα του τεστ παπ ή του HPV παρουσιάσουν κάποια ανωμαλία τότε συστήνεται περαιτέρω έλεγχος προκειμένου να επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα και να καθοριστεί η βαρύτητα της βλάβης. Η κολποσκόπηση είναι εκείνη η εξέταση που συστήνεται συνήθως σε περίπτωση υποψίας καρκίνου τραχήλου και επιτρέπει στο γιατρό να εξετάσει τον τράχηλο με μεγέθυνση. Η κολποσκόπηση, η οποία είναι καθαρά εξέταση παρατήρησης υπό μεγέθυνση, αφού προηγουμένως τοποθετηθούν κάποια διαλύματα στον τράχηλο προκειμένου να χαρτογραφηθούν οι παθολογικές περιοχές, μπορεί ή όχι να συνδυαστεί με λήψη τεμαχιδίου ιστού από τον τράχηλο (βιοψία) προκειμένου να γίνει ιστολογική διάγνωση της βλάβης.

Το κόστος της εξέτασης ανέρχεται από 80€ εως 150€.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους  γυναικολόγους μας και να ενημερωθείτε. Το ιατρείο μας είναι εξοπλισμένο από σύγχρονα και αποδεδειγμένα ασφαλή ιατρικά μηχανήματα.

Οι θεραπείες που προτείνονται είναι εξατομικευμένες βασισμένες στις ανάγκες σας.

Με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζουμε τις πιο αποτελεσματικές ιατρικές μεθόδους και τεχνικές.

Οι ιατροί μας ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα τους, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την σωστή, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Καλέστε μας στο 210-7220080 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ