ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Όμιλος Pan Health με παράδοση στον χώρο της υγείας του νεφρού διαχειρίζεται ένα μεγάλο δίκτυο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Με συνεχή ανάπτυξη στον κλάδο της αιμοκάθαρσης, αυτή τη στιγμή απαριθμεί δύο κλινικές αιμοκάθαρσης στην Αττική, το Αθηναϊκό Κέντρο Νεφρού και το Νεφρολογικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου, άλλες  δύο κλινικές στην επικράτεια, την ΙΚΑΝ στο Ναύπλιο (Ιδιωτική Κλινική Αιμοκάθαρσης Ναυπλίου) και την ΝΕΚΑΣ στην Σπάρτη (Νεφρολογικό Κέντρο Αιμοκάθαρσης Σπάρτης).

Η παρουσία στην  Αττική είναι εξίσου ισχυρή με μια Γενική Κλινική την IASYS CLINIC. Η Iasys Clinic, είναι νέα προσθήκη στον όμιλο(πρώην Euromedica Athinaion). Στην κλινική πραγματοποιείται ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών με τη χρήση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού υπό την καθοδήγηση έμπειρου και εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού.

  • 83 Κλίνες
  • 4 Χειρουργεία
  • Μονάδα εντατικής θεραπείας
  • Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
  • Διαγνωστικό Απεικονιστικό Τμήμα
  • Μικροβιολογικό Εργαστήριο
  • Εξωτερικά Ιατρεία

 

 

Στην περιοχή του Κολωνακίου λειτουργεί το σύγχρονο και καινοτόμο πολυιατρείο IASYS με τις παρακάτω τμήματα: Καρδιολογικό, Γενικής Ιατρικής, Γυναικολογικό και Πνευμονολογικό.

Σκοπός μας είναι η πρόσβαση στο αγαθό της υγείας να είναι εύκολη , γρήγορη και οικονομικά προσιτή για όλους. Κύριος στόχος μας είναι η πρόληψη. Πρόληψη που επιτυγχάνεται με την σωστή διάγνωση, τις απαραίτητες εξετάσεις και την αξιόπιστη θεραπεία, από τους ιατρούς μας. Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, στην επιλογή έμπειρου ιατρικού προσωπικού και στον εξοπλισμό με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα. Προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο. Το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει ώστε να βρείτε λύση για κάθε θέμα υγείας που σας απασχολεί. Συνταγογραφήστε τα φάρμακα και τις διαγνωστικές εξετάσεις που χρειάζεστε, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά χωρίς να περιμένετε σε ουρές για ώρες, απλά με ένα με ραντεβού στο IASYS. Σας γλυτώνουμε από κόπο και χρόνο, σας κλείνουμε τα ραντεβού με προτεραιότητα και όταν λάβουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, αφού τα αξιολογήσουν ξανά οι ιατροί μας, σας ενημερώνουμε το συντομότερο και όπου αυτό είναι δυνατόν ακόμα και σε πραγματικό χρόνο. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Καλέστε μας στο 210-7220080 και κλείστε το ραντεβού σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ